Feestdagen

Alle dagen feestelijk bij de SooS. 
Geniet van elkaar, de lichtjes en al het leuks en lekkers. Wij wensen u in ieder geval heerlijke feestdagen en een gezond nieuw jaar! 

Reserveren voor kerstdagen kan via reserveren@desoosweert.nl 

22 december
FOUTE KERST PARTY

Op de vrijdag voor kerst gaan traditioneel vanaf 21.00 uur de voetjes van de vloer en zorgt DJ Sem Meevis dat je kunt meezingen met Mariah. Dresscode foute kersttrui of outfit.

Naast onze menukaart om een hapje te eten hebben we deze avond ook de mogelijkheid om een 𝗯𝗼𝗿𝗿𝗲𝗹𝗵𝗮𝗽𝗷𝗲𝘀 𝗮𝗿𝗿𝗮𝗻𝗴𝗲𝗺𝗲𝗻𝘁 te reserveren.

24 december 
PRE CHRISTMAS

We zijn er voor je tijdens je last minute Christmas shopping op koopzondag. Geniet tussendoor van een warme chocomelk, lunch of sluit af met een hapje eten of welverdiende borrel.

Onze keuken is gewoon open. Verrassingsmenu van de chef is natuurlijk alvast heel feestelijk op deze dag!

25 december (VOL) 
LUNCH / DINER

All the way Christmas en dat zonder de voorbereidingsstress of uren in de keuken. Arriveer voor lunch tussen 12.00 – 13.30 uur en voor diner tussen 17.00 -18.30 uur. Alleen op reservering.

Graag houden we rekening met eetwensen, dus liever geen vlees of vis. Geef het op voorhand door.

26 december (VOL)
KERSTBRUNCH

Heerlijk met de familie aanschuiven en op ons kerst buffet staat voor ieder wat wils. Arriveer tussen 11.00 – 12.00 uur. Alleen op reservering.

Graag houden we rekening met eetwensen, dus liever geen vlees of vis. Geef het op voorhand door.

26 december 
CHRISTMAS PARTY

Golden Christmas party vanaf 19.00 uur. Geniet van alle heerlijke kersthits!

Oud en nieuw

Happy new year! 31 december zijn we open tot 18.00 uur. 1 januari openen we om 14.00 uur om feestelijk samen te proosten, keuken blijft gesloten. Kom gezellig borrelen en genieten van een (bitter)bal.